Sunday, March 22, 2009

kkkevad!

well .. ma tean tean, et siia kirjutamise olen ma unarusse jätnud ning otsustasin, et mõningate nurumise peale ma pean siia ikka vahel üht-teist kirjutama. ma siinkohal ei hakka parem lubama, et kirjutan siia tihedamini ..

igaljuhul on väga palju vahepeal toimunud, aga see selleks. kõige parem on ju see, et algas KEVAD !! juba reedel vist. täna oli ülimõnus ilm. käisin mitu korda jalutamas ja avastasin, et siin täielikus karupe***s on üsna ilusaid kohti. loodan nüüd, et kõik see kaunis valge kaob siit maapealt, sest ta on selleks aastaks oma aja juba ära olnud. kuuldavasti läheb soojaks alles mais, mis on pretty bad, sest viskaks kohe talveriided kapinurka ning läheks rõõmsalt lühkarite väel kevadele vastu. sellega meenub, kevade lõpus tulevad eksamid ja siis kaua oodatud lõpetamine. ma arvan, et terve see viimane päev tuleb üsna kurvavõitu. :(
kuidas läksid katsed? noo nii ja naa. tegin mitmesse kooli ning loodan, et saan 32. keskkooli, sest seal on teatriklass, mille kohta olen ma vägagi positiivset vastukaja saanud. aga noh, vedamine pole mulle ja samas lootus suureb viimasena. elame näeme, mis saama hakkab.

kuniks mu järgmise postituseni nautige head muusikat, ilusat ilma ja hoidke oma lähedasi! (:

2 comments:

Mihkel. said...

fails,ise käin ka näiteringis:D
lisaks vabakutseline raadio ja ajalehe mees:D
meediatundi pole valikainena valinud aga kirjtuan koolilehte oma nurka ja teen raadiosaateid:D:D

Anna said...

lucky you :D